Thursday, May 28, 2015

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88

Assalamualaikum w.b.t....





Syarat nak join segmen dan giveaway ni mudah jer kot..

  • Buat entry dengan tajuk "1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "
  • Blogger dari Malaysia yer..yang luaq negara tu...susah sikit kot nak post giveaway..
  • Backlink kan burung hantu tu..
  • Wajib follow IG afidahazmi88 /  Blog Afidah Azmi88 
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 27 June 2015 jam 11.59 pm
Hadiah yang ditawarkan akan diberitahu pada 28 June 2015...hanya 5 yang bertuah akan terpilih..
so tunggu apa lagi...cepat-cepat join...Hantarkan link yang bukti korang dah join dekat ruangan komen yer..
Selamat bersegmen 

GOODLUCK SEMUA PESERTA !!! 


13 comments:

Afidah Azmi said...

Thanks sebab sudi join segmen Fida ni...heheh..Good Luck :-)

confdeb said...

join jugak....

jemput singgah

http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

fiqah hamed said...

Balas kunjungan..good luck yaa..

http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

Una Lily said...

kunjung balas, good luck ;)

http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

ridmas mas said...

wish u gud luck :)

NATRA ISMAIL said...

Goodluck awak

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

MAT NOR said...

assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

MAT NOR said...

assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

khaty aiman said...

Good luck

Hai.Khaty blogwalking kat sini.
Exchangefeed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM3100.00 Jemput join tau.Boleh juga buat tambah duit raya.Terima kasih

khaty aiman said...

Good luck

Hai.Khaty blogwalking kat sini.
Exchangefeed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM3100.00 Jemput join tau.Boleh juga buat tambah duit raya.Terima kasih