Thursday, May 21, 2015

1st Giveaway by Nota dan Kopi

Assalamualaikum w.b.t....

Hai hai ...pagi ni wana nak join 1st Giveaway by Nota dan Kopi ...nama blognye pon dan unikk..mesti suka minum kopi time tulis nota ni kannn kann..haha...xnak bg mengantuk la tu 

Btw,........wana nak support giveaway nota dan kopi ..nak memeriahkan lagi giveaway ni ...hehe..

Hadiahnye pun best ...nak tahu apa hadiahnye ..

tadaaa....BUKU RESEPI...sape xnak kan...hehe..nak beli mahal jugakk GST plk skrg ni kannn ..haha..



dah tu je kot ...haaaa.sapa2 nak join tu..tekan je gmbr majalah tu..akan terbang ke blog penganjur....hehehe...oke! GOODLUCK semua yg join!!!!


3 comments:

Linda said...

hehe...betul tu Wana, kita mmg suka tulis nota sambil minum kopi...TQ dear sbb sudi join, terharu sgtt..;)

Fatin Nabila said...

datang dari segmen yang sama :) goodluck ye :)

http://bellangekkk.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

Ms. Kejupenyet said...

Good luck..
Singgah dari Ga yg sama (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html