Saturday, May 9, 2015

1St GIVEAWAY By Blog Princess Mimi




Selamat petang semuaa ...hari ni kak wana nak join Giveaway by Blog Princess Mimi ... giveaway ni merupaka giveaway yg pertama yang dibuat oleh beliau ....tapi walaupun first time....hadiah sgt WOW!!! dapat menarik minat kak wana tau ...haaa..kalau nak tahu hadiah..klik banner bawah tu ...korang mesti terus nak join ..caya lahhh !!! 





Syarat-syarat penyertaan :
  • Buat entry bertajuk 1St GIVEAWAY By Blog Princess Mimi dan linkkan ke entry ini.
  • Copy banner GA dan letakkan di dalam entry
  • Follow  Blog (SINI )  Instagram ( SINI )
  • Like Fanpage ( SINI ) ( SINI )
  • Copykan url entry dan letakkn di ruang komen di bawah.

Optional :Tag 2 orang blogger keorang dan pastikan dieorg tau.

oke..k.wana tak tagged sapa yepppp ...hurmmmm 


hehehe..harap join tauu ...hadiah best ! 

GOODLUCK !!

8 comments:

Ms. Kejupenyet said...

Good luck.
Singgah dari GA yang sama dn follow
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/1st-giveaway-by-blog-princess-mimi.html

Cik Yaya said...

InsyaAllah...
gud luck ye sis ^_^

AinAthirah Anuar said...

good luck ! dari segmen yg sama .
http://theathra.blogspot.com/2015/05/1st-giveaway-by-blog-princess-mimi.html

Fatin Nabila said...

Singgah dari segmen yang same. Done follow sini ^.^ Goodluck ya.

http://bellangekkk.blogspot.com/2015/05/1st-giveaway-by-blog-princess-mimi.html

Mimi Rheem said...

Hai..Terima kasih kerana sudi join GA ini ye..
Senarai peserta ( http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-blog.html )

Thanks Support me..

AinAthirah Anuar said...

Hi ! dari GA yang sama . Good luck taw !

http://theathra.blogspot.com/2015/05/1st-giveaway-by-blog-princess-mimi.html

Cik Candy said...

Good luck..
Dari GA yg sama dn follow sini.
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/05/1st-giveaway-by-blog-princess-mimi.html

fiqah hamed said...

Blogwalking dari GA yang sama..goodluck..^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/1st-giveaway-by-blog-princess-mimi.html