Tuesday, June 30, 2015

Saya suka PASTEL COLOR !!

Assalamualaikum w.b.t...

Heeee...korang suka x warna PASTEL ??? xshuke? suka ?? haaa.semua bergantung pada taste masing2..heheh...

Kalau wana..wana mmg suka sgt2 kaler pastel...rasa tenang je..rasa lembut jeee..rasa mcm luas je pemandangan...heheh..seriuss!!! plk2 kaler pastel utk cat rumahhh ke..hiasan dalaman rumah ke...adoiii..rasa mcm nak menggigil je tgk kaler mcm tu...bila la nak dpt kan ?? ok...ONE DAY!!

Xdapat hiaskan rumah kaler pastel dpt ruangan bilik kaler pastel pon dah ok....xkluar bilik la gamoknyee..ye dop ? heehe...jatuh cinta tgk gmbr2 ruangan bilik yg kaler pastel ni...adoii..

Jom kita cuci mata...xdpt pun xpe..asal dapat tgk jee...xkisah lah kan..hehe..moga suatu hari dpt memiliki bilik mcm ni...hehhee

kalau dpt bilik mcm ni pun dah oke daaa...hehehehe



mcm ni pun dah cantik...kalau lah dapat...hahaa

kaler purple pon saya sukaaa....haihh...meleleh air liur tgkkk

perghh..mmg jauh la wana nak dpt bilik mcm ni ...hehee..xpe la..dpt dalam mimpi pon dah ok..haha

ini tersangat lah WOW !!! dapat bilik mcm ni...pengsan lah wana ...
hahahahhaa...berangan lah kau wana oiiii.....haha...xpe lah...xdapat pon xpe...ni smua dunia jee...amboi..ayat nak sedapkan hati ke ? hehe...

heheh...xpe la xdpt ni semuaaa...yg ada sekrang pun wana dah bersyukur sgt2...kita biasa je..org lain lagi susahkan kehidupannya...wajib bersyukur...

Yang penting...dapat seorang suami yang bertanggungjawab dan  penyayang lagi OWESOME dari dapat bilik2 mcm ni..Alhamdulillahhh ...

tuh je la kot..hehe..

SALAM RAMADHAN KAREEM BUAT SEMUA :) 


5 comments:

Yaya Syafiqa said...

Hahaha. Comel je wana. Su pun suka warna warna pastel. Tahun ni pula memang trend pastel raya tauu! Hehehe. Jemput la ke blog su juga ye kalau ada kelapangan.

Yayasyafiqa.blogspot.com

Nadia Johari said...

cantiknyaa

Dayana Zahari said...

Dayana pun suka pastel colours!!

Jemput join GA dayana : dayanazahari.com

Hanis Amanina said...

sy baru berkenalan dengan kaler2 pastel sbb ada kawan suka sangattttt :D dulu sy suka ground color sikit - hitam, coklat, grey etc :D sekarang tak tahu lah haha

PHU ONE WANA said...

tq adik2 manis..kerana sudi singgah ke teratak wana yg xberapa nak owesome ni..hehe..tapi serius! suka sgt dengan kaler pastel ...rasa nyaman je..hiphip..