Wednesday, January 12, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

Assalamualaikum sebgai pembuka bicara...(^^)heehe....ermm..da 4 hari..haruman xbuka blog ni...xsempat,..bnyak sgt keje nak buat...huhu..ni curi sket masa...nak tgk ada apa2..berita terbaru ke ape ke..kan3 ? buka2...hermmm...haruman terbaca kontest terbaru..hehehe...ni yg suka ni..tajuknye..CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS ! nak cuba basib la..mane tau kan menang,,dpat baju ehehee..( kalu ada rezeki la).herm..sapa2 yg berminat tu..boleh la..kunjungi ke blog penganjur kita ni..sape ye ?? herrmm..taddaaa ..FARZANA FARZANTO ...blue blog !!nice !


Syarat-syarat penyertaan ::

1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
4. buat 1 entry tentang contest ni.
5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

haruman tag 5 org rakan blogger haruman
*
*

da siaapppp..hehehe...semoga berjaya..wink(^^)

2 comments:

~♥ Mawar ♥~ said...

thanx for da tag.. tapi tak suka join contest la.. hee :p

HARUMAN KASTURI said...

xpe..hehehe...