Tuesday, March 22, 2011

AkHirNya iNiLah PiLiHanKu

Salam semua...apa kabar korang ?? harap2 sihat la kan...mcm aku ni haa....heheh..alhamdulillah. :) okey! ni aku ambik sedikit masa la..nak update blog aku ni...aku kurang da update blog sekrg sebab xde idea la buat masa ni...sebab aku sekrg ni..ngah sibuk siapkan mcm2 keje la..mklumlah kan..di semester akhir..mmg mcm ni..agak mencabar...sekrg..aku sedikit tertekan nak siapkan thesis..plk2 tempoh nak siapkannye makin suntuk!! lg tggal 2 mggu kalu xsilap aku nak kena submit !! huh...hrp2...dpt siapkan ..
Sbnarnye..entry aku kali ni pasal pilihan aku untuk sambung degree in dis year...kemasukan bulan 9..ni adalah pilihan yang agak sukar la..nak buat..sebab masa depan tuh..ehhe..byak yang kena selidik..teliti..apa yang ptut aku pilih ..kos apa ?? u mane ?? dekat ke jauh ( perlu pk ke benda ni ?? ) hehe..kalu aku la..mmg xnak pergi jauh2...nak je duk dekat ngan umah..hehhe..alangkah bgusnye..kalu u tu..sebelah umah aku...kan best..pasti da xde mslh !!! hehehe...p/s : aku ni...anak mnja la jgk..hahaa...( shy ) . ermmm...aku dan kwn2..dah lama dah dlm dilema nak pilih apa yang perlu dipilih....so..sekrg kena buat pilihan cepat2 sebab tarikh last dah x lama da..14/4 last...nak kena print out dokumen2 yang perlu lagi..nak minta cop pengesahan then nak post lgi..agak2 sempat ke x >??? kena sempat la..kalu x xdpt smbung dgree la..kalu tangguh2 kan...xbaik buat keje last minit...nnti jdi kalut,...( diri ni mmg suka wt keje last minit pon..heheh ) ngaku pon!! 
Okey !! dah lama duk godek2..apa yang jadi pilihan aku..last2 ari ni..aku dah kemaskini balik apa yang aku ec kat upu online tu..ada la sedikit perubahan...
okey ...ni pilihan aku...
tut
*
*
*
*

 pada mulanya...yang first choice tu..aku xjd nak ec pendidikan..sebab mcm xlayak n jauh tempatnye..bg aku la...hehe..tapi hari ni...pk2 balik..mcm rugi la plk kalu xcuba nasib..kot2 dapat !!! hhe..tak berharap sgt la..kalu pasal jauh tu...aku kena letak kat tepi..tu xjd mslh...kan3x...org lain lagi jauh pergi smbung belajar siap kat oversea lagi..hehe..okey !
kat atas tu...pilihan aku!harap2 pilihan aku ni..yang terbaik la buat aku
emmm..ok lah korang aku nak siap2 pergi kelas plk... - kelas nahu - best lecterer ..heheh...
tata :) see u again next time..


2 comments:

Tintahati said...

owhhh xjd ke nk smbung degree kt ukm??

HARUMAN KASTURI said...

hehehe..xjd..