Friday, March 1, 2013

1 march 2013 sudahh

Assalamualaikum w.b.t....

Apa khabar cinta ??! ecehhh..cinta la pulok....saje jerp..keboringan melanda cik Wana di kala ini...oleh sebab itu..cik Wana dtg bertandang ke teratak curahanhatiku ni..untuk membuang sedikit rasa boring tu..heheh..bila dtg sini..terasa bagai di fantasy! hahahaha.....jengg~~.

peaceee no war!!!! ^___^


oH yeaaa...hari ni 1 march 2013 sudahhh...cepatkan masa berlalu?!skrg dah bulan march..mknanya tinggal beberapa bulan je lg..tahun 2013 nak berlalu pergi..oh mennn!!!! how about cik Wana plk ?hurmm..bermakna usia bertmbah angka..hahahhaa...tapi cik Wana still rasa remaja gtu...bkpo eh ???!!hahahha..paroppp!

aktiviti pd 1 march ni..xderk yg menarik aaa....nok story mory pun xdop idea..hihi..ok la yepp! cik Wana buntu!tatau nak taip apa...nnti ade story mory yang lebih best...cik Wana citer ok?!..

jap2 sebelum cik Wana close entry ni...nak post gmbr lashhh shekeping! muahahha..sekrang cik Wana dan kwn2 dah di semester 4 ! 2semester must to go.....dop sabar nih...nak hbskan dgree...^_^


dari kiri : cik suhaila cik noraini,cik sakinah dan cik Wana ..(semua ni masih lg bertitle cik!! keke...)
ok..bubye...Salam mahabbah buat semua..ilalliqa' :)





2 comments:

darrul zawany said...

bile llagi nak tukar title puan wahai cik wana..hehehhe

SyazwanaMohamad said...

hehhee..dop hau la puan ayu...dop sap jodoh lg...kekekkee.kalu ekutkan hati..memang nak tukar bangat2 nim.har har