Monday, January 14, 2013

GOTONG ROYONG PETANG :)

Assalamualaikum w.b.t ^^

Selamat petang buat semua pelawat teratak Cik Wana di alam maya ni...harap uols..sihat2 blake :).,untuk hilangkan rase boring ni...hari ni..cik Wana nak update kit aktiviti cik Wana pd petang semalam..hehe..di rumah cik Wana just ada 3 org penghuni je...dan kami bertiga ni je la..ke hulu ke hilir..ke dapur ke bilik..hahah..dah xde orang lain..nasib ade 3org kan...kalu sesorang..huh..mau xboring giler duk kat rumah.

Last evening..kitorang bersepakat tuk bersihkan halaman rumah yang agak bersemak..haha..nmpak sgt kan penghuni ni jrg turun rumah..asyik terperap je..kikiki..tapi..bersemak pon..di tanah kepunyaan org lain..xkan kita rerajin nak bersihkan tanah org lain kan..ape daa~~ tapi dah kwsan tu..bersebelahan dengan rumah kita...so..bersemak pon...kita jugak yang kena tempiasnye..kakak n ma la yang bekerja keras tuk buang rerumput yg mghijau tu..cik Wana ? hehe...cik Wana sapu2 lantai jer..hilangkan dedebu pasir..hihi..dan snap gambr tu je kejenya..haha..

oUh...jemari cikWana ni..bukan rajin sgt nak menari2 atas lappy ni..so..Cik Wana nak tempekkan sedikit gmbr tuk menceritakan apa yang berlaku semalam..meh..^^

haa..kakak yang sedang tekun menebas semak samun yang mencacatkan pemandangan..^^
tengok..nih paip air yg kebocoran depan pintu pagar rumah...ishh...mane pihak yg bertggjwb ? tgk saje..kalu kitorang pandai..dah lama dah baiki...membazir!
dekat halaman rumah..bnyak pokok2 herba yang ma tanam...nih salah satu...pokok dukun anak
ubat untuk kencing manis...sape yang kencing manis tu..leh la makan pokok ni...^^
ha..ni pulak..si ipin...yang sibuk jugak nak bergotong royong...keke..si upin ntah duk kat mane time ni..

hehe..nak jgak menyibuk kat sini..ok..snap dulu sebelum naik rumah..dah maghrib dah time ni..

tu je la...hahaha..boring ke? lantak la kan..saje nak meningkatkan bilangan entry..kuang2..bubye..see u later..daaa :)

2 comments:

Qynisma said...

wek! :P

sila buang word veryfication anda :D

SyazwanaMohamad said...

eleh..hok awop pon ado word veryfication :P