Monday, January 14, 2013

Doodle buat ct Saqynah ^^

Assalamualaikum w.b.t ..

Mlm ni cik Wana nak hapdate sal doodle..ok..doodle ni..cik Wana buat khas buat myBFF...lama tau nak buat nim..mklumla kan...cik Wana bru je blajar2 buat doodle nim...tgk para blogger yang lain buat..cute2 jer..so..terasa jugak mau buat dodol ni...

Da banyak kali dah buat mende alah ni...nampak je senang..tp pd hakikatnya susah woo ~ arap..cik Qyn..terima dengan hati terbuka au..dodol nim khas buat awak tau..spesial..hahaha..

ambik ni..satu doodle untuk awak :)


hehe...ni je yang mmpu buat..nnti cik Wana nak blajar buat lg...sampai jd yang terbaik..kekeke ^^
ok bye!




8 comments:

cweet pinky said...

hahaha , kiut ! dtg dari blog c BFF :D

cweet pinky said...

hahaha , lar ni ker lates entry , hehehe !! okei3 , CP nak pomot entry CP nih , jom singgah !

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/setia-hujung-nyawa-2-coming-soon.html

then kat sini ade word verification , tataw ape tuh word verification , takpe2 , jus folow tutorial nih untuk hilangkan ~

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/cara-buang-word-verification-di-new.html

selamat berkenalan !

Qynisma said...

HAHAHA. laju jew cP. siap nga tuto nk buang word veryfication ag. daebbakkkkkk a... :PPPP

Thanks cik wana ntuk doodle yg khiut mjiut hini :DDD
i love it :DD

SyazwanaMohamad said...

hahahaha..nnti lew i cik wana buang...thankz CP...buat cik Qyn ..tu je yg termmpu..kekke

Nieyxzha Hassan said...

Wah siap ada crown ^^

SyazwanaMohamad said...

hehe zha..tu la..hahaha

Seneorita Baharin said...

Salam..so creative..chantek dear :) keep blogging ye..

SyazwanaMohamad said...

hehhee..tq rita :)