Friday, August 14, 2015

APA KHABAR SEMUA ???

Assalamualaikum w.b.t....

Hye2 warga bloggers semuaa....sihat ?? hopefully korang semua sihat2...rindu nye wana dekat blog dan kawan2 bloggers ni...sejak balik dari kampung  hari tu..mmg  xde peluang langsung nak bukak blog. Uhuhuhu ..sebab sebab...mylovely lappy ..adik pinjam utk keje diaaa...walaupun berat rasa hati nak bgi....terpaksa jugak bagiiii...nih dah rindu lappy smpai termimpi2...walaupun laptop asben ade..tapi feel dia lainnn ....xsama kot !!! ohohooh...bnyak bnda yg laptop kita ada pasal dunia blog laptop asben ni xde ....(feeling down ~~~ )





Sabar2 ...hurmm..hari ni saje nak jenguk2 blog dan update sket ...nak menyatakan yg wana masih lagi sayang pada korang semua..ada yg lucu ada yg sporting ada best ada yg pelikkk....walaupun wana xknal korang tapi rasa dekat je ...blh baca CERITA TAIPAN pun dah oke..heheh...
Memandangkan wifi kat rumah sekarang pun buat hal dah dua minggu duk main kelip2 je lampu...ohooho . Wana pakai wifi ABN punya dekat rumah ...bloggers yg guna ABN ...ade problem sama ke??? ABN ni...kalu dapat lajuuu mcm roket..bila downnn..nahh hambikkk 2 minggu berterusan xleh guna langsung..terpaksa beli data mobile MAXIS !!! Xbestt ...nak bukak blog pun loading jeeee...


Wana nak servey sket ..engat nak buat GIVEAWAY esok ke lusa ke....ade ramai yg nak join ke agak nye?? Hermmm   maklumlah...xpemes! hahahahha .... harap..dapat sambutan yg meriah la kan..hehehhe..sempena shawl  by wanAyen aka MELODI CINTA KITA .

Daaa....Assalamualaikum w.b.t...................

6 comments:

Aisyah Sukor said...

nak join ga :)

Aisyah Sukor said...

nak join ga :)

Eintan Nurfuzie said...

baikkk... :)

Cinta Hawaa said...

Jom Wana join segmen ni

http://cintahawaa.blogspot.com/2015/08/giveaway-voucher-emel-melinda-looi.html

tenku butang said...

Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

Cinta Hawaa said...

Jom wana join segmen

http://cintahawaa.blogspot.com/2015/08/aidil-adha-giveaway-by-dyana-hassan_28.html