Monday, April 27, 2015

JOM BLOGWALKING SAMBIL EC TABUNG NUFFNANG..

 


Hye uols ..hehehe..jom kita sama2 berblogwalking ....tingkatkan trafficblog...smbil2 tu..ringan2kan tgn klik tabung nuffnang k.wana kat atas tu ...heheh...

apa yg korang akan dpt ??

1. Tinggalkan link awak2 yg comel ensem kat comment

2. K.wana akan pergi jenguk, follow korang dan click balik tabung korang ..haaaa bestkan kalu tabung tu meningkat !!!

3. sama2 kumpul ganjaran ..nak ke xnak ? hehe...

4. awak2 yg koment tu..blh la pergi ke link kawan2 yg lain ...dan buat sama rule di atas ..bestnyee..saya dapat awak dapat kita semua dpt....


haha..mood : tgh rajin nak blogwalking ni ...


5 comments:

Ms. Kejupenyet said...

Jom bogwalking (;
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/

PHU ONE WANA said...

heheh...dah blogwalking ke blog awak ..:) dah ec tabung jugak ...

selamat maju jaya

aisyah ambris said...

Bw sini..nah jemput mai rumah kita

http://aisyahambris.blogspot.com

PHU ONE WANA said...

ok i will ...hehe

Maria Firdz said...

Selamat berblogwalking...
Jmput singgah... www.mariafirdz.com