Sunday, October 20, 2013

TANDA IKATANMU SEBAGAI TUNANGANKU


Assalamualaikum w.b.t.........

Majlis merisik sudah pun selesai..Suai kenal antara family2 menandakan bahawa mereka bersetuju untuk jadikan aku&dia menjadi sebahagian dari kluarga masing2....

Pada 17/10/2013..tersarung cincin di jari manisku tanda aku sebagai tunanganmu. Perasaan terharu dan gembira segera menyelubungi hatiku kerana encik tunang menunjukkan tanda seriusnya terhadap hubungan. 

Terima kasih encik tunang! ^_^

Ok lah..cik Wana xmahu terlalu skema di sini..hehe...cik Wana just want to imbas  kembali kenangan saat2 manis di majlis Pertunangan! Walaupun cik Wana kurang berpuas hati dengan capture photo ni..tp xpe la..daripada xde kan..

yang ni..kek yang cik Wana bagi dekat encik Tunang...sedappp! ? erkk..mcm la bole rasakan..
credit to : my cousin sebab buat kek comel ni....

yg ni plk..kek yang encik tunang kasi dekat cik Wana..yg ni sgt2 sedap...2.5kg..hbs dalam masa 3jam je...haha..

time ni...cik Wana xtau nak duduk mcmane...aduhaiii...malu sakan! *blushing

cincin disarung oleh bakal mertua..sebagai tanda cik Wana bakal menantu mek! :)

bapa saudara sedang menyarung cincin ke jari encik tunang..rilex je. :)


haha..dah dah la tu...kuat berlakon yeee..hahaha


hantaran pertunangan sebelah saya untuk encik tunang

doa mintak selamat semuanya..

pandang sini laaaa...haish..mugo bnyak sgt kamero dop hau nak paling kut mano.hehe :) encik tunang tido teruhh..apo laaa..punoh gambar.

ok..berdiri la plop...duduk jah sokmo....kami xduk rapat pun ok! ilusi kamera semata2.haha

hehe..encik tunang cakap apa..cik Wana xtahu..hahaha dgr xdgr je..kesiannn :P

with lovely encik tunang ^_^

braso kecik jahh..haha :) 
i'm in dressing..thank ma..jaitkan baju untuk kak ana :)
with ana sedara ...kakak ckap...nanti nak pakai mcm cik na jugak ..cik na jawab..nanti kakak besar deh...hhehe
^_^


:P




^_______________________^

Alhamdulillah...segalanya berjalan dengan lancar...semoga ikatan pertunangan aku dan dia..kekal hingga ke jinjang pelamin. In shaa Allah :) 

Doakan kami ye kengkawan ...semoga bahagia dunia until jannah ...


S.E.K.I.A.N


2 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

tahniahh ^^ ur dress is simple but cantik. i like it ^^

SyazwanaMohamad said...

thankz :)