Monday, April 27, 2015

TESTIMONI AZ KOSMETIK MYSELF




Selamat pagi semua .. :) hopefully warga bloggers sihat2 ceria. Ok pagi ni terlajak rajin sket cmpur teruja sebab apa ?sebab bangun pagi2 ...makin hari makin sihat kulit ni ...penangan AZ KOSMETIK lah ...kalu dulu..kulit muka ni asyik naik turun je tahap kepulihannye..try produk tu try produk ni ..dah hbs produk dah rasanya k.wana hentam..bermacam2 ..entah apa yg tak k.wana tepek kat muka ni ...kulit muka tak yah ckp la ..dah mcm belacan ...berminyak sana..jerawat sana sini ...orang Kelantan ckp " xdok gamok nok kelihh" tu semua time duk stdy ...dpt ptptn ...terus mula beli produk..hahaha..terukk kan !! ye k.wana mengaku..mmg terukkkk..nak cntik la konon2..sebab tgk kulit muka kawan2 semua lawo2....jealous you all ...

nak share la pasal produk AZ KOSMETIK ni ...so far so goooooodddd ! dan produk ni ...amat sesuai on myfaceskin. betulll...xtipu ...mula2 tu tgk testimoni pengguna AZ KOSMETIK...perghhh terujaa!  before try tu....teragak2 jugak nak try .heheh .Last2, try jugak ..haha. Satu je la perangai k.wana ni..susah sgt nak konsisten dlm penjagaan kulit wajah ..hurmmm....cepat boring!!! hehe.

ha....ni rupa produk AZ KOSMETIK tu ....ada 4cream dan 1sabun
Sabun dia sgtlah soft xmemedihkan sesuai sgt2 utk sape2 yg kulitnya sensitive mcm k.wana ni ...freshhh je rasa lepas cuci. hilang segala minyak dan kekotoran di wajah.  Warnanya pun comel pink2 gtu...

Sunblock dia plk..perghh..best..buat kulit muka glowing dan kelihatan lembap. Yang penting dia block sinaran UV merbahaya ke kulit kita ...

Day Cream  dipakai selepas pakai sunblock sebelah pagi ...haaaaaa....day cream dia jugak best menghilangkan bekas jerawat dan cela2 diwajah ..memutihkan!!!! seriesss! pengalaman sdiri hokeh. jimat..xperlu pakai bnyak2 calit sket2 je ...terus natural beauty terserlah.

Haaaa..tu utk penggunaan siang..sebelah malam plk ..

Cuci muka seperti biasa ..dan pakai treatment cream dia plk lepas tu apply night cream..nipis2 je..mmg jimat

Treatment Cream dan Night Cream plk mmg superb! sgt besttt....merawat kulit kita sebelah malam...mengecilkan liang pori..menghilangkan bekas jerawat...jerawat pun dah susah nak hinggap kat muka ni..tu yg sgt best ....jerawat klu naik pun..cepat sgt dia surut..so.xperlu risau lagi ..

Tu testimoni k.wana laa....k.wana share apa yg k.wana rasa ..produk lain pun ada kehebatan masing2..hehhe ...

kalu korang nak cuba ...boleh la contact k.wana ...k.wana ada jual set AZ KOSMETIK ni ....jgn malu jgn segan nak watsap k.wana ..k.wana akan serve korang terbaik punya serve ..kecuali time korang watsap tu k.wana duk masak ke..duk sidai kain ke..duk tidur ke ....lambat la sket ...heheh...

selain tu k.wana jual pelbagai produk lagi ...haaa...alang2 dah baca tu like la PAGE k.wana ni

or whatsap 0145165733  utk fast reply ...hehe.
whatsap tau ..jgn malu jgn segan nak tnya apa2 produk...hrga mmg mpu milik dan murah2 ....
hehe...XRUGI KORANG CUBA!!!
haaa..nak belanja satu testimoni tak perlu makeup tebal2 nak kluar..simple je ..


6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm sbu arbutin gitu..hiih

Maria Firdz said...

Nice review...

Azney Shamsuddin said...



As salam,

azney singgah jenjalan sini :)
mak azney ada pakai.


xoxo,
azneyshamsuddin

PHU ONE WANA said...

nuyui : hehhee..best sabunnye...ekstrak delima...mmg xmengeringkan kulit ..hehehe

syafizah 21 said...

Assalam kak wana . sy pkai az dh dua bulan lebih , so far oke la muka lmbut , cerah sikit n jrwat pun cpat kcut, prut pum da pudar . tp knpa ya bila jrwat yg lama dh kcut naik jrwt bru besar plk tu.. Az xssuai ngn sy ke?tlg replay plase :(

sigit said...

terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
Menghilangkan Bekas Jerawat
.